Over ons

Een nieuw concept voor De Heer kocken!

De Heer Kocken is als restaurant begonnen in 1998 te 's-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest om een restaurant te openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten. Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.

 

De Heer Kocken is inmiddels veranderd. Na 23 jaar De Heer Kocken te hebben gerund waarvan 12 jaar een michelinster hebben wij; John en Kirsty, besloten om in goed overleg met Michelin het roer om te gooien naar een ander concept. Wij hebben het restaurant omgetoverd  tot een plek waar wij nu wonen en werken en waar wij Le Petit DHK gaan exploiteren.. Dit is wat we nu zijn en willen... en waar we goed in zijn! Toffe avonden maken! 5,6 of 7 tafeltjes, bij John aan de keukenbar eten, whatever,maar een mega intieme sfeer, een nieuw concept, een nieuwe stijl, maar wel hetzelfde heerlijke eten en dezelfde doelen! Wij hopen u snel te mogen begroeten en verwennen in uw eigen keuken, in Le Petit DHK of tijdens een speciale gelegendheid!

 

Met hartelijke groet,

John Kocken en Kirsty Kocken-de Heer

eitje-kaviaar.jpg

Facebook
Instagram

Wij maken gebruik van cookies, zo kunnen wij u de optimale gebruikservaring bieden.