Le Petit DHK

Een kleinschalig, maar groots restaurant met max 25 á 30 gasten. Een vast menu, een mooie wijnkaart! Een beetje zoals we zijn begonnen. Alles draait om genieten, sfeer en de back to basic kookstijl van John. Smaak is alles! Wij zijn alleen op de vrijdag avond geopend. Op deze avonden serveren we een vast 5 gangen menu van

€ 82,50 De openingsdata worden iedere drie maanden op de website gezet, we hebben maar 6 tafels dus ben er snel bij! De maximale groepsgrootte op de vrijdag avonden is 6 personen.

 

Absolute vegan menu's zijn niet mogelijk, vegetarisch is geen probleem! Reserveren is enkel mogelijk via de mail, uw reservering is pas een feit wanneer u een bevestiging via de mail heeft ontvangen.

 

 

 

Private dining

Wilt u voor een select gezelschap een diner of lunch op een prachtige intieme locatie? Vanaf minimaal 14 tot max 26 kan dat in Le Petit DHK voor een zittend diner. Walking diner of een feestje kan uiteraard meer.  Voor meer info kunt u altijd vrijblijvend een mailtje sturen.

Openingstijden

Wij zijn iedere vrijdag geopend. Met een vast menu. Alleen op reservering, aanvang tussen 19:00 en 19:30. Met uitzondering van vakanties. Hou onze website en social media hiervoor in de gaten! Om de drie maanden komen op deze plek de nieuwe data van de vrijdagen die we open gaan te staan! Reserveren kan via:

info@deheerkocken.nl of via de contactpagina op deze website

 

Openingsdata

Iedere drie maanden komen de nieuwe openingsdata op de website. Eventuele vrijgekomen plekken worden via de social media en deze website gecommuniceerd! 

  • Vrijdag 14 juni VOL
  • Vrijdag 21 juni VOL
  • Vrijdag 5 juli VOL
  • Vrijdag 12 Juli VOL
  • Vrijdag 2 Aug VOL
  • Vrijdag 9 Aug

Facebook
Instagram

Wij maken gebruik van cookies, zo kunnen wij u de optimale gebruikservaring bieden.